Archive for december, 1998

Henk op 3 in Top 98 van TMF »

In de laatste dagen van het jaar komen altijd de jaaroverzichten en de jaarhits voorbij. Ook muziekzender The Music Factory heeft haar eigen hitlijst van het afgelopen jaar samengesteld. In deze Top 98 met de populairste nummers van het afgelopen jaar staat ‘Zelfs je naam is mooi’ op een zeer mooie derde plaats. Op Related […]

Lees dit artikel

Video nieuwe single op de Nance-site »

Wanneer de single precies uitgebracht wordt is nog onbekend, maar de Nance-site heeft een primeur. Op de site is al een gedeelte van de videoclip te vinden van de derde single van het laatste Westbroek album, het duet tussen Henk Westbroek en Nance, ‘De laatste en de eerste’. (22 dec ’98) Related Images:

Lees dit artikel

Zelfs je naam is mooi op 21 in jaaroverzicht 1998 »

Henk Westbroek staat met de single ‘Zelfs je naam is mooi’ op een fraaie 21ste plaats in het jaaroverzicht van de Stichting Mega Top 100. Het nummer waarmee Henk voor het eerst sinds zijn tijd met Het Goede Doel weer in de Top 10 stond. Het nummer staat na 30 weken nog altijd in de […]

Lees dit artikel

Optreden ‘Heeren van Aemstel Live’ en dubbele nominatie EDISON »

Maandagavond waren Henk & Consorten, SKIK en Is Ook Schitterend te gast in het RTL4 programma ‘Heeren van Aemstel Live’ in het gelijknamige Amsterdamse caf Related Images:

Lees dit artikel

Single komt voor de 4e keer de Top 10 binnen »

Het was zeventien jaar geleden dat er een band met Related Images:

Lees dit artikel

‘Zelfs je naam is mooi’ GOUD!!! »

Dat het nummer ‘Zelfs je naam is mooi’ een succes is, was al bekend. Maar nu is er de officiele bevestiging. Vrijdag 4 december ontving Henk Westbroek een gouden plaat voor de verkoop van 50.000 exemplaren van de single. Related Images:

Lees dit artikel

Henk surprise-act tijdens Night of the Proms in Antwerpen »

Vrijdagavond 4 december zal Henk in Antwerpen tijdens de ‘Heineken Night of the Proms’ de surprise act zijn. Hier zal hij de nummers ‘Belgi Related Images:

Lees dit artikel

Henk Westbroek over de illusie van vriendschap »

Zanger en politicus Henk Westbroek gelooft niet in eeuwige vriendschap. In 1983 noemde hij het al ‘een illusie’ in zijn hit ‘Vriendschap’ van Het Goede Doel. Vrienden komen en gaan, maar voor echte maatjes gaat hij, ondanks alle teleurstellingen, nog steeds door het vuur. ‘En vrienden mogen bij mij alles doen en zeggen, omdat ik […]

Lees dit artikel

Midifiles online »

Vanaf vandaag gaan we ook midi-files aanbieden op deze homepage. Op dit moment hebben we er helaas nog maar een paar. Maar misschien zijn er nog bezoekers die onze verzameling kunnen uitbreiden? Wij houden ons aanbevolen. (1 dec ’98) Related Images:

Lees dit artikel