Archive for december, 1999

Optredens in ‘PARADISOlive’ en ‘Vrienden van Amstel Live’ »

Henk Westbroek zal in januari 2000 in twee grote muziekprogramma’s te zien zijn. In het programma ‘PARADISOlive’ van de NPS zal een prachtige registratie te zien zijn van een concert wat Henk een week geleden in het Amsterdamse Paradiso gaf. Henk speelt samen met zijn band enkele nummers van het nieuwe album ‘De Hemel’, maar […]

Lees dit artikel

Henk op 9 in de Millennium hitlijst van 538 »

Radio 538 heeft een hitlijst samengesteld met nummers van het afgelopen millennium. ‘Zelfs je naam is mooi’ staat volgens de samenstellers op 9. Niet slecht dus! (27 dec ’99) Related Images:

Lees dit artikel

‘Ik ben een liefhebber van absurdisme’ (Rotterdams Dagblad) »

Door alle commotie rond zijn krasse uitspraken in de Utrechtse gemeenteraad zou je bijna vergeten dat Henk Westbroek een begenadigd songschrijver is. Voor Het Goede Doel schreef hij de teksten van hits als ‘België’, ‘Vriendschap’ en ‘Hou van mij’, voor René Froger schreef hij de bestseller ‘Alles kan een mens gelukkig maken’, voor Ruth Jacott […]

Lees dit artikel

Rappatongo »

Vrijdag 24 december is Henk te gast in het televisieprogramma Rappatongo. Het wordt uitgezonden op Nederland 2 en gepresenteerd door… Nance.(17 dec ’99) Related Images:

Lees dit artikel

Eerste single ‘De Hemel’ »

De eerste single van het nieuwe album is de titeltrack ‘De Hemel’. Het nummer dat door Dino Music wordt uitgebracht, zal Related Images:

Lees dit artikel

Henk in Paradiso »

Henk Westbroek treedt a.s. maandag op in Paradiso in Amsterdam. Samen met Dani Related Images:

Lees dit artikel