Archive for januari, 2000

‘De Hemel’ doet niets in Cybertop 50 »

We hebben gefaald! Ondanks onze vele stemmen is ‘De Hemel’ gezakt in de Interactieve Cybertop 50. Nadat het nummer op 32 was binnengekomen is het alleen maar gezakt. Op dit moment staat het nummer op 47 en zal waarschijnlijk volgende week uit de lijst verdwenen zijn. (30 jan 2000)

Lees dit artikel

Edwin Evers KRO-ke op internet »

Henk Westbroek en band waren afgelopen vrijdagmorgen te gast bij het KRO-programma ‘Evers staat op’. Hij werkte daar onder andere mee aan het spelletje KRO-ke. Luister hier de opnames terug. En lees hier het verslag van een fan die erbij was. (17 jan 2000)

Lees dit artikel

‘De Hemel’ op 21 in Cybertop 50 »

De nieuwe single ‘De Hemel’ komt deze week nieuw binnen op 32 in de Interactieve Cybertop 50. Niet slecht, maar het kan natuurlijk veel beter. We gaan ervoor om volgende week minimaal een top 15 notering te krijgen! Dit kan natuurlijk alleen met voldoende medewerking van onze bezoekers! Stem dus allemaal hier. (17 jan 2000)

Lees dit artikel

Henk en Henk samen op het podium »

Henk Westbroek en Henk Temming hebben na lange tijd weer samen op het podium gestaan. De twee mannen achter Het Goede Doel gingen bijna tien jaar geleden met onenigheid uit elkaar en hebben sinds die tijd geen noot samen meer gezongen. Afgelopen weekend tijdens de twee optredens van de Friese band De Kast stonden ze […]

Lees dit artikel

Henk staat vroeg op »

A.s. vrijdagmorgen 14 januari is Henk te gast in de 3FM ochtendshow ‘Evers staat op’. Henk en zijn band zijn te gast bij het onderdeel KRO-ke. Het programma wordt gepresenteerd door Edwin Evers en is te horen van 06.00 tot 09.00. Niet de momenten dat Henk normaal op zijn scherpst is, maar het is te […]

Lees dit artikel

Henk Westbroek in Geldredome bij De Kast. »

A.s. zaterdag en zondag zal Henk Westbroek optreden in het Geldredome tijdens het concert van De Kast. (6 jan 2000)

Lees dit artikel

‘Vrienden van Amstel Live’ »

Vrijdag 7 januari is Henk hoofdgast in ‘Vrienden van Amstel Live’ op RTL4. Ook ‘vrienden’ ‘IsOokSchitterend’ en ‘Lichterlaaie’ zullen meewerken aan het programma. De uitzending is om 22.00 (6 jan 2000)

Lees dit artikel

‘De Hemel’ in de CyberTop 50 »

De eerste single ‘De Hemel’ van het gelijknamige album is verschenen in de interactieve cybertop 50 van 3FM. Het nummer is nieuw in de lijst en heeft nog geen positie. Stem dus allemaal (elke dag?) om het nummer volgende week op een zo hoog mogelijke positie de lijst binnen te laten komen. (5 jan 2000)

Lees dit artikel

‘Tussen droom en daad’ over album ‘De Hemel’ (Free Magazine) »

Henk Westbroek is in ‘De hemel’. Zo luidt tenminste de titel van zijn nieuwe plaat. Mocht je op zoek zijn naar een vervolg op ‘Zelfs je naam is mooi’, dan kom je bedrogen uit. Het verleden is geweest, de zanger heeft nu het vizier gericht op de toekomst. ‘De hemel’ is simpelweg een stap verder. […]

Lees dit artikel