Archive for september, 2000

Portret van Het Goede Doel op Radio 2 »

A.s. zaterdag 30 september, presenteert Marcel de Groot op radio 2 van 19.00 tot 22.00 het programma music@ncrv.nl. Naast een overzicht van de nieuwste album-cd’s en een sessie met Travis Tritt zal er een portret worden uitgezonden van Het Goede Doel. (29 sep 2000)

Lees dit artikel

Nieuwe single in oktober »

13 oktober zal de derde single van het album ‘De Hemel’ worden uitgbracht. Na ‘De Hemel’ en ‘De Zon’ zal nu ‘Verliefd’ worden uitgebracht. Later meer informatie hierover. (27 sep 2000)

Lees dit artikel

Henk begint tweede ‘Stairway’ op Schevingse pier »

Henk Westbroek begint samen met zijn zakenpartner Broos Schnetz een rockcaf

Lees dit artikel

‘Als je weer verliefd wordt’ in nieuwe versie op single »

Op 13 oktober komt de nieuwe single ‘Als je weer verliefd wordt’ uit. Ren

Lees dit artikel

Wisselingen bandleden »

De nieuwe tournee begint over enkele weken en de bezetting van de band is ten opzichte van vorig jaar op twee plaatsen gewijzigd. Drummer Gerhard Jeltes en gitarist Mark Boon zijn de nieuwe bandleden. Gerhard Jeltes heeft een indrukwekkende staat van dienst. Hij heeft samengewerkt met een zeer groot aantal Nederlandse artiesten en is sinds […]

Lees dit artikel

De week van Henk Westbroek (Algemeen Dagblad) »

Voor Henk Westbroek zijn het drukke tijden. De gemeenteraads- verkiezingen komen eraan. En voor zijn nieuwe theatershow moet hij repeteren. De 48-jarige zanger/politicus hield voor Show & Zo een dagboek bij. Zaterdag. Voor tien uur had ik al twee Utrechters aan de telefoon die me verontwaardigd vertelden dat onderzoeksbureau Intomart uit naam van het Utrechtse […]

Lees dit artikel

Henk schrijft nieuw Big Brotherlied »

Veronica begint deze week het tweede seizoen van het succesprogramma ‘Big Brother’. Henk Westbroek heeft samen met ‘wat is waar’-stellingmaakster Anty Bosch de tekst geschreven voor het nummer dat gebruikt zal gaan worden. Tjeerd Oosterhuis schreef de muziek en Gordon heeft het ingezongen. De titel is ‘Kijk’. (11 sep 2000)

Lees dit artikel