Archive for 2001

Het Goede Doel kraakt en sprankelt (Algemeen Dagblad) »

’10 jaar gelukkig uit elkaar’, staat op het toegangskaartje voor de concerten die Het Goede Doel dezer dagen geeft in Amsterdam. Duizendpoot Henk Temming en cynicus Henk Westbroek hebben een jarenlang slepende ruzie bijgelegd om nog een keer alle nummers te spelen waarmee ze zich in de jaren 80 manifesteerden als kleurrijkste groep van de […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel te gast bij Barend en Van Dorp »

Het Goede Doel is a.s. maandag 3 december te gast bij het populaire televisieprogramma Barend en Van Dorp. Het programma wordt uitgezonden op RTL4 en begint rond half elf. (2 dec 2001)

Lees dit artikel

Mailinglist over Het Goede Doel »

Een aantal grote fans is op internet een discussie mailinglist gestart over Het Goede Doel en aanverwante zaken. Stuur een leeg mailtje naar hetgoededoel-subscribe@yahoogroups.com en je bent aangemeld. (28 nov 2001)

Lees dit artikel

Try-out Het Goede Doel in Hardenberg »

Op vrijdag 7 december geeft Het Goede Doel een tweede try-out in ‘Podium Hardenberg’ te Hardenberg. Kaarten via de normale voorverkoopadressen. Meer informatie op www.podium-hardenberg.nl. (17 nov 2001)

Lees dit artikel

Try-out Het Goede Doel in 013 Tilburg »

Met de twee concerten in het vooruitzicht in december geeft Het Goede Doel op donderdag 6 december een try-out in 013 Tilburg. Het aantal kaarten is zeer beperkt en de kaartverkoop start a.s. zaterdag 17 november. Kaarten via de normale voorverkoopadressen en www.013web.nl. Tickets voor de officiele concerten via www.teletickets.nl / 0900-8040. (14 nov 2001)

Lees dit artikel

Het Goede doel single ‘Alle mensen op de aarde’ is uit. »

Hij is te vinden in de winkels, na net iets meer dan 10 jaar, de nieuwe single van Het Goede Doel. Meer informatie hier

Lees dit artikel

Het Goede Doel single: Alle mensen op de aarde »

De jaren 80 herleven, er is weer een nieuwe single van Het Goede Doel! Hij heet ‘Alle mensen op de aarde’ en is komende week bij de Tros op 3FM te horen. Binnenkort in de winkel! (20 okt 2001)

Lees dit artikel

‘Alle mensen wonen op de aarde’ en ‘Diep in mijn hart’ nieuwe singles Het Goede Doel. »

Op de medio November uit te komen 4-cd box van Het Goede Doel ‘Geef de mensen wat ze willen’ zullen twee nieuwe singlestukken staan: ‘Alle mensen wonen op de aarde’ en ‘Diep in mijn hart’. Naast deze twee zullen er nog 23 nog nooit op cd verschenen tracks op staan. Samen met deze box zal […]

Lees dit artikel

Definitieve concertdata: 20 en 22 december in Heineken Music Hall »

Het is definitief. Het Goede Doel treedt donderdag 20 en zaterdag 22 december op in de Heineken Music Hall in Amsterdam zuid-oost. Kaartverkoop via www.teletickets.nl 0900-8040 (0,20

Lees dit artikel

Nieuw solo album Westbroek op komst »

Er komt een nieuw album van Henk Westbroek. Releasedatum is nog onbekend, waarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar. Het album zal worden voorgegaan door een single. (15 okt 2001)

Lees dit artikel