Archive for november, 2005

Column overlijden David di Tommaso (Algemeen Dagblad) »

David was tevreden met plek bij FC Utrecht en deed zijn best Als je toevallig, net als ik, met een zware griep in je bed ligt, waardoor langzaam een milde vorm van zelfmedelijden opsteekt en je hoort uit het niets dat David di Tommaso is overleden, dan sta je snel weer met beide benen op […]

Lees dit artikel

Nog meer media-aandacht! »

Henk en Philibert zijn deze week te gast bij Jensen op RTL5 ter promotie van de theatertournee. Opnames dinsdag, uitzending vrijdag. Naast het interview waarschijnlijk een optreden met ‘Een eigen huis’. Verder zaterdagochtend a.s. te gast bij Cappuccino op Radio 2.

Lees dit artikel

‘Roze nijlpaard zingt liedjes van sterk team’ »

De zeshonderd boeken zijn al verkocht. Deze week verschijnt de cd van Ik ben een nijlpaard. Oplage: duizend exemplaren. De volgende stap? De initiatiefnemers twijfelen nog. Een musical of film misschien? Anderhalf jaar geleden, toen het kinderboek Ik ben een nijlpaard verscheen, werden ze omschreven als drie volwassen pubers. Daar schrokken ze in eerste instantie […]

Lees dit artikel

Henk in ‘Goedenmorgen Nederland’ »

Vanmorgen was Henk te gast in het Nederland 1 programma ‘Goedenmorgen Nederland’. Er werd onder andere gesproken over de nieuwe single + videoclip ‘Zombie‘ en het theaterprogramma. Bekijk hier (vanaf 8.22) de aflevering terug.

Lees dit artikel

Henk en Philibert te gast bij Catherine »

Woensdagavond waren Henk en Philibert te gast in het programma van Catherine Keyl. Waarin naast de gesprekken met Henk ook het nummer ‘Sinterklaas’ gespeeld werd. Via deze link is de uitzending terug te kijken.

Lees dit artikel