Foto’s opname videoclip

Neem een kijkje achter de schermen bij de opnames van de ‘Zombie’ videoclip. Het nummer, gemaakt voor de horrorfilm Horizonica, komt uit op single op 28 augustus. Geluidsfragment en foto’s hier.

2 reactie(s)

 1. Hoi Henk,

  Als Zombies geen top-10-hit wordt, eet ik mijn hoed op! (Overigens heb ik geen hoed, maar dit terzijde.) Nee, alle gekheid op een stokje: Zombies klinkt dermate catchy, dat het naar mijn mening wel heel raar moet lopen, wil dit nummer geen hit worden. Goede promotie is hierbij, dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen, van groot belang. Alleen al van de videoclip zal, denk ik, een niet uit te vlakken promotionele werking uitgaan. Als co-scenarist en co-producer van Horizonica heb ik al de ruwe versie van de clip mogen aanschouwen, en ik moet zeggen, dat ik enorm onder de indruk was! Het geheel ziet er afwisselend pakkend en sfeervol, maar soms ook regelrecht overdonderend uit.

  Momenteel ben ik trouwens bezig met een artikel over de videoclip van Zombies. Ik schrijf namelijk voor enkele bladen en sites. Morgen ga ik t.b.v. het artikel met regisseur Ramon Etman het e.e.a. over de totstandkoming van de videoclip optekenen. Zodra het artikel voltooid is, zal ik me weer melden.

  Met vriendelijke groeten en nu alvast veel succes met je single!

  Ton van Rooij.

  Ton van Rooij | Jul 8, 2005 | Reageer

 2. Hallo Henk,

  Het artikel over de videoclip van Zombies is af. Hiervoor heb ik overigens niet alleen regisseur Ramon Etman ge

  Ton van Rooij | Sep 8, 2005 | Reageer

Reageer hierop