Henk vervangt Robert Jensen

Robert Jensen is op vakantie en zijn programma wordt overgenomen door Henk en Jelmer. Luister dus de komende dagen naar Henk tussen 15.00 en 18.00 op YorinFM!

2 reactie(s)

  1. Hey Henk…leuk dat je nu op de middag zit, lekker lang luisteren als ik in de taxi zit! CD van Keane is erg goed, thnx nog hoor!
    Waar die Jensen zit ken me geen reet schele, jij mag van mij wel zijn plaats innemen! Jouw stem is veel beter en aangenamer om naar te luisteren! Hopen maar dat die Jensen voorlopig wegblijft, alhoewel…zijn programma ook altijd wel lachehhh is! Henk..ik ga je morgen weer horen!!! Dikke vette kisss voor jou! Sylvana uit Rotjeknor!!!

    Sylvana uit Rotterdam | Feb 8, 2005 | Reageer

  2. Henk, wat betreft die klokkenluider Bos is het heel eenvoudig:
    Hij heeft nu eenmaal de wet overtreden (omkoping), anders wordt hij niet veroordeelt door een rechter. Dus krijgt hij een straf. Echter aangezien hij de maatschappij een dienst heeft bewezen door aan de klok te luiden, krijgt hij geen daadwerkelijke gevangenisstraf of boete, maar is dus wel schuldig. Eigenlijk is het dus heel correct opgelost: je mag nu eenmaal niet de wet overtreden hoe hard je ook aan de klok ‘luidt’.

    Daan | Feb 11, 2005 | Reageer

Reageer hierop