Henk voor de rechter

De gebeurtenissen rond de zeldzame schildpad Snoopy krijgen een vervolg. Henk moet zich op 6 juli voor de rechtbank in Utrecht verantwoorden voor het niet hebben van een vergunning voor zijn zeldzame schildpad. Wegens een vakantie in Mexico kan Henk echter niet aanwezig zijn bij de zitting. Westbroek wordt verdedigd door topadvocaat Bram Moszkowicz. “Die man vond de zaak wel geestig, dus hij doet het gratis en voor niets.” Op dit moment wordt er geprobeerd de zitting uit te stellen.

Schildpad Snoopy werd vorig jaar in beslag genomen door de Algemene Inspectie Dienst (AID), de controle en- opsporingsdienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. De 54-jarige Westbroek kon niet aantonen dat hij de schildpad al in bezit had toen daarvoor nog geen vergunning nodig was. “Ik heb de schildpad achttien jaar geleden ge

4 reactie(s)

 1. Erg voor je schildpad,maar het is erger voor je hond.gecondoleerd met je Hond Henk Westbroek.En succes met je rechtszitting,ook al ben je er niet bij.Verder nog een fijne vakantie toegewenst. Groetjes van je allergrootste fan Jolein.

  Jolein Moon | Jun 14, 2006 | Reageer

 2. topadvocaat Bram Moszkowicz. "Die man vond de zaak wel geestig, dus hij doet het gratis en voor niets."

  -ONGELOOFLIJK,Henk kan,Bram Moszkowicz nemen,wat is hier nou grappig aan??? normaal moet je voor het eerste gesprek

  mannie | Jul 8, 2006 | Reageer

 3. Wat zeik je he. Waarom zou hij niet op vakantie mogen? die schildpad is al best lang weg dan hoef je toch niet je hele leven tuis tee zitten

  willem | Aug 9, 2006 | Reageer

 4. Zielig dat zo’n schildpad wordt gebruikt om de publiciteit van Henk te verhogen. Aangezien er bij hem verder ook niets interessant uit zijn grote mond komt.Een hond wordt doodgereden omdat er niet op gelet wordt waarschijnlijk en die schildpad heeft gewoon geluk gehad dat hij levend van de weg is gehaald door een oplettend iemand.
  Als je goed op je dieren let en verzorgd raak je niks kwijt, maar ja dat begrijpt Henk geloof ik niet.

  karin | Sep 13, 2006 | Reageer

Reageer hierop