Gastrol in ‘De scheepsjongens van Bontekoe’

Na de gastrollen in ‘Horizonica’ en ‘De schippers van de Kameleon’ staat nu de volgende gastrol voor Henk Westbroek in de planning. In ‘De scheepsjongens van Bontekoe’ speelt hij een rattenvanger. “Ik heb de belangrijkste rol van de film”, grapt hij. “Ik loop door het beeld terwijl de hoofdrolspelers elkaar bijna vermoorden.” De film wordt geregisseert door Steven de Jong en komt in november in de bioscoop.

De Utrechtse columnist vindt het ‘gewoon geinig’ om mee te doen aan films. “Ik vond het als kind al leuk om me te verkleden”, vertelt hij. “Ik vind het ook heerlijk om rond Sinterklaastijd een Sinterklaaspak te huren en de hele buurt rond te gaan.” Hij geniet ervan om ‘even iemand anders te zijn’. “Je trekt een raar pak aan en je bent iemand anders. Zo werkt dat toch een beetje.”

Ambities om groter filmrollen te spelen heeft Henk niet. “Ik kan niet acteren”, verzucht hij. “En het is toch wel een vak hoor, je moet er toch wel een beetje voor hebben geleerd. Het lijkt allemaal makkelijker dan het is.”

Bron: Radio.nl

1 reactie(s)

  1. Natuurlijk Henk heb jij ambities om grotere filmrollen te spelen.Wat denk je van een levensverhaal van iemand met jou erin???Wel als jezelf natuurlijk denk maar goed erover na.Groeten van je aller allergrootste fan die wel in je gelooft.Jolein Moon oftewel Joanna Oason.

    Jolein Moon | May 2, 2007 | Reageer

Reageer hierop