Henk krijgt boete voor bezit Griekse landschildpad

De soap rond schildpad Snoopy kreeg eind december een overwacht einde. Henk moest in oktober van dit jaar nog op verzoek van de politierechter speciaal opdraven om de in beslag genomen schildpad te identificeren. Volgens de zanger was zijn schildpad ,,vrij gemakkelijk” aan een afgebroken stukje staartbeen te herkennen, maar dat was bij de getoonde schildpad niet het geval. 

,,Dit beest was volkomen gaaf, dus dit was mijn schildpad niet”, aldus Henk. Advocaat A. Moszkowicz vond Henk daarom moest worden vrijgesproken. Opmerkelijk genoeg vond de politierechter het plotseling niet meer van belang of de schildpad wel of niet zijn eigendom was. Voor haar stond vast dat de Utrechter in het bezit is geweest van een Griekse landschildpad. Opgelegde boete: 300 euro (waarvan de helft voorwaardelijk).

2 reactie(s)

  1. Hallo Henk Westbroek.Belachelijk gewoon die boete voor een schildpad die niet eens van je zelf is.Maar ja ik hoop dat je zo verstandig bent om in het vervolg een vergunning te hebben he meneer Westbroek.Zoals ik je jaren geleden al had gezegd.maar ja van fouten kun je leren. verder veel succes met je optredens van je theatertournee Knuffelspek.Ik zie je nog wel een keer.groetjes je aller allergrootste fan jolein Moon

    JoleinMoon | Jan 8, 2007 | Reageer

  2. fucking gay!!!!!

    bill | Jan 23, 2007 | Reageer

Reageer hierop