Archive for mei, 2008

Henk Westbroek: De Nacht van Utrecht »

Zaterdag 31 mei trad Henk Westbroek solo op bij de Nacht van Utrecht in Partycentrum Het Rode Hart Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Henk te gast bij EK FM tijdens EK voetbal »

Tijdens het EK voetbal in Zwitserland en Oostenrijk pakt radio 1 flink uit. Voor de supporters die een kaartje voor een wedstrijd hebben kunnen bemachtigen wordt er een ‘EK-FM‘ zender in de lucht gebracht. Tijdens de speeldagen van het nederlands elftal verwelkomt presentator Robbert Meeder diverse sterren en vooral voetballiefhebbers zoals Youri Mulder, Syb Van […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel: De Schelft – Noordwijkerhout »

Zaterdag 24 mei trad Het Goede Doel op in Sociaal Cultureel Centrum De Schelft in Noordwijkerhout. Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Gekkenwerk 30.000 keer gedownload, maar niet in de hitlijst »

Het album Gekkenwerk is inmiddels ruim 30.000 keer gedownload. Zou de plaat via de reguliere weg verkocht worden dan was het album al ‘goud’. De spelregels van de Nederlandse hitlijsten kennen geen gratis downloads. Dit lijkt wel een beetje op een boycot aldus Henk en Henk.

Lees dit artikel

Goede Doel is kwaad op hitlijsten (Nu.nl) »

Het Goede Doel is verontwaardigd dat de nieuwe plaat ‘Gekkenwerk’ niet voorkomt in de hitlijsten.Het album, dat gratis wordt aangeboden, is inmiddels dertigduizend keer gedownload. Dat maakten bandleden Henk Westbroek en Henk Temming woensdag bekend. Een plaat die via de reguliere kanalen wordt verkocht, zou bij dat aantal de gouden status hebben gekregen. “Het lijkt […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Pinksterparty – Raalte »

Zaterdag 10 mei gaf Het Goede Doel haar eerste echte concert in 2008. De heren van Fok zette een recensie van dit concert op hun site. Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Bevrijdingsfestival – Zoetermeer »

Op 5 mei speelden Henk en Henk als hoofdact op het bevrijdingsfestival in Zoetermeer. Duizenden mensen zagen hoe Het Goede Doel weer na lange tijd een groot optreden gaf. Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel