Archive for juni, 2008

Hoe vond jij het optreden? »

De concertagenda van onze site is verbeterd. Heb je een kaartje voor een concert? Deel je voorpret en laat een bericht achter. Heb je genoten van een concert? Geniet nog even na en deel je ervaringen met anderen over al gespeelde concerten. Ook leuk om je gemaakte foto’s en video’s te delen.

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Indian Summer Festival – Geestmerambacht »

Op zaterdag 21 juni treedt Het Goede Doel op tijdens het Indian Summer Festival in het recreatiegebied in Geestmerambacht. Optreden begint om 16.00. Meer informatie over dit festival op www.indiansummerfestival.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Vierdaags Spektakel – Zwanenburg »

Op zaterdag 21 juni 2008 treedt Het Goede Doel op tijdens het Vierdaags Spektakel aan Populierenlaan 100 te Zwanenburg. Naast Het Goede Doel treedt de band Daylight op. Optreden begint om 21:15. Meer informatie op www.mebar.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Multipop – Ermelo »

Op vrijdag 20 juni tradt het Het Goede Doel op op het 3-daagse festival Multipop in Ermelo. Locatie was Strand Horst – Palmbosweg 1 in Ermelo. Meer informatie over het festival op www.multipop.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Eighties Party – Emmen »

Op zaterdag 7 juni 2008 treedt Het Goede Doel op tijdens Eighties Party in Emmen. Locatie zijn De Grote Rietplassen. Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

1 juni 2008 – Nijmegen »

Concert op het Openluchtpodium Waalkade te Nijmegen, aanvang 16.30 Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel