Henk presenteert NL top 20 met Jan Smit

Henk Westbroek neemt deze week de presentatie van de NL Top 20 over door tijdelijke afwezigheid van de vaste presentator Fred Siebelink. Jan Smit was de begin deze week centrale gast tijdens de opnames van het radioprogramma om zijn nieuwe album ‘Stilte in de storm’ voor te stellen. Smit en Westbroek deelden talloze onthullende ervaringen uit hun lange carrieres. Het gesprek leidde vaak tot niet alledaagse gespreksonderwerpen. De NL Top 20 is komend weekend te beluisteren via diverse lokale en regionale omroepen.

Henk Westbroek is overigens niet de eerste invalkracht voor de presentatie van de NL Top 20. Eerder werd vaste presentator Fred Siebelink al eens vervangen door Will Luikinga, Ron Brandsteder en Frans Bauer.

Radio Rembrandt
Omdat de hele opname veel langer duurde dan in de reguliere twee uur durende uitzending past, programmeert het radiostation Radio Rembrandt de vrijwel ongemonteerde (en ook ongecensureerde) versie uit van bijna 3 uur. Op dit radiostation is zaterdag ook al volop Jan Smit te horen. Ieder uur wordt dan een track van zijn nieuwe album gedraaid. Radio Rembrandt is te ontvangen via internet en via de digitale kabel bij diverse kabelexploitanten in Nederland

Bron: Radio.nl

Reageer hierop