Het Goede Doel: Van Eigen Bodem – Zwolle

Op zaterdag 5 juli 2008 treedt Het Goede Doel op tijdens het festival ‘Van Eigen Bodem’ in het Park Wezenlanden in Zwolle. Tijdens dit festival treedt ook oa. IOS op. Concert begint om 22:00. Meer informatie op www.vaneigenbodem.nl

Ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Recensie uit De Stenor: Het Goede Doel heeft weer volop hitpotentie

4 reactie(s)

 1. Gisteren geweest bij het concert van Het Goede Doel, fantastisch en zeer goed. Ze hadden er beide zin in en dat straalde er ook vanaf.

  Henk en Henk bedankt voor een leuke avond.

  OJ | Jul 6, 2008 | Reageer

 2. Het was echt super tof de sfeer was goed en henk en henk waren in top vorm ik ga zie jullie weer 26 augustus dan gaan we zeker naar zomerfeesten in gorinchem

  george goyer | Jul 6, 2008 | Reageer

 3. Hallo,…

  Ben net terug van het optreden van Het Goede Doel in Zwolle.
  Het was erg leuk, Henk en Henk en de band hadden er duidelijk zin in. Het weer hielp ook flink mee, al waren er af en toe een paar druppels die uit de lucht kwamen vallen.
  Richard (bas) was er niet bij dit keer, als invaller was de bassist van Frank Boeijen gestrikt. Helaas waren er in het begin en halverwege wat problemen met de zangmicrofoons van beide Henken. Bij de opener ‘Laat me in de waan’ was de zang pas voor het eerst te horen vanaf de brug en bij ‘Zwijgen’ haperde in het begin de microfoon van de saxofoon en Henk Temming sloeg vlak voor de solo het hele nummer af, omdat zijn zang niet te horen was, waarna (met een andere microfoon) het nummer gewoon opnieuw ingezet werd.
  Desondanks was het totale geluid het beste dat ik totnutoe van Het Goede Doel live heb gehoord, en ik durf zelfs te beweren van vrijwel alle festivalconcerten die ik totnutoe van bands heb gezien. Alle instrumenten waren perfect te horen en de zang was letterlijk woord voor woord te verstaan (behalve op de paar bovengenoemde momenten uiteraard).

  De setlist was vooral een greatest-hits-set, ook vanwege de kortere tijdsduur die ze hadden. Vooral oude nummers. Van de oudjes waren ‘Geboren voor het geluk’, ‘Net zo lief gefortuneerd’ en ‘In het leven’ eruit gehaald ten opzichte van Rijssen en van de nieuwe nummers werden alleen de twee singles ‘Naast jou’ en ‘Laat me in de waan’ gedaan….. Ja, het ziet er naar uit dat ‘Laat me in de waan’ de tweede single wordt.
  Er werd gefilmd tijdens dit nummer en het nummer werd verderop in de set nog een tweede keer gespeeld. HenkW zei dat dit was omdat ze de beelden gingen gebruiken in een videoclip, zodoende.
  Nu was ‘Naast jou’ weliswaar geen échte single, dus de vraag is of we ‘Laat me in waan’ ooit fysiek in de handen zullen kunnen houden, maar het duidelijk dat ze dus nog een tweede nummer onder de aandacht willen gaan brengen ter promotie van het album. Wellicht ook meteen om de theatertour die na de zomer begint te promoten?

  grtz
  JeroenG

  Jeroen Gulikers | Jul 6, 2008 | Reageer

 4. alles draait om de eenvoud

  gewoon weer een microfoon met snoer in het stageblock

  die draadloze meuk aan de kant.

  simpel

  leuk om weer eens te zien en te “horen”

  ;-)) 100% positief !

  Robby | Jul 21, 2008 | Reageer

Reageer hierop