Kaarten ‘Het Goede Doel & Vrienden – Live in Ahoy’ te koop!

Op 11 april 2009 geeft Het Goede Doel in Ahoy een 3 uur durende spectaculaire show met alle hits, vrienden en gekkenwerk.  Kaarten zijn vanaf € 30,00 verkrijgbaar via http://www.ticketpoint.nl.

Het Goede Doel bracht afgelopen jaar hun nieuwe CD “Gekkenwerk” uit die via IT-Staffing.nl gratis gedownload kon worden. Al meer dan 100.000 mensen maakten hier gebruik van. Uiteraard ligt de cd als “luxe”collectors item ook in de winkel. Henk Temming is natuurlijk naast zanger/ componist ook een van de meest gevraagde “hit” producers en heeft de getalenteerde muzikanten van de band flink op “scherp” gezet.

Dit leverde afgelopen zomer uitsluitend goeie recensies en lovende reacties tijdens een tournee langs de Nederlandse festivals. Het Goede Doel is niet alleen goede muziek, maar het is ook feest! Want wie zingt er eigenlijk niet spontaan mee met België, Nooduitgang, Vriendschap en Sinterklaas? Op dit moment laat de band zich ook van een serieuze kant zien tijdens hun tournee langs de grootste Nederlandse theaters.

Het concert in Ahoy gaat weer een groot feest worden, niet alleen al hun eigen hits dragen hier aan bij maar ook die van hun muzikale vrienden. Het Goede Doel wil altijd blijven verrassen!

Samen met de IT-Staffing Groep ondersteunt Het Goede Doel/ Henk & Henk met hun activiteiten Viafrica, de organisatie die via IT-ondersteuning de Afrikaanse scholieren op een hoger niveau brengt, hetgeen ze op termijn zelfstandige welvaart brengt.

2 reactie(s)

  1. Ik heb de kaarten al besteld!!!
    Komt er naderhand ook een DVD van?

    Gert Verhey | Feb 21, 2009 | Reageer

  2. Ik zou graag willen weten waar en wanneer het volgende concert is van Het Goede Doel en hoe ik aan een kaart kom ?

    Ronald Blijlevens | Jun 20, 2009 | Reageer

Reageer hierop