Luister: Het Goede Doel live op Texel

Vrijdag 6 juni trad Het Goede Doel op tijdens de ‘Made in the Eighties’ week van Radio 2. Henk en Henk gaven een spetterend optreden op het strand van Texel wat rechtstreeks op de radio werd uitgezonden. Met dank aan Frank Troost download je hier de complete radioregistratie.  In de mp3 hoor je in ruim 40 minuten de nummers 1) Hou van mij 2) Gijzelaar 3) Geboren voor het geluk 4) Naast jou 5) Eenvoud 6) In ‘t Leven 7) Alles geprobeerd 8) Vriendschap 9) Belgie

2 reactie(s)

 1. Ik ben een heel groot fan van Het Goede Doel maar dit is toch wel de slechtste samenstelling ooit, wat een vreselijk slechte band!
  Het loopt voor geen meter, ongelijk, vals, slechte solo’s en ga zo nog maar even door.

  Een band opnieuw opstarten heeft natuurlijk alleen zin als je nog sterker op de buhne staat dan ooit.
  Neem een voorbeeld aan Doe Maar die met de beste muzikanten van Nederland iedereen liet horen dat ze nog steeds bij de top horen van ons land .

  Mijns inziens heeft HGD veel sterkere nummers dan Doe Maar, helaas zal deze band alleen nooit de oude bezetting met topmuzikanten doen vergeten.

  Gemiste kans Henk en Henk, en haal in godsnaam Van Herk weer terug, wat een draak van een gitarist is dit (hoor de Hou van Mij Solo eens….. pfffffffff).

  Ga gewoon weer touren met de band van de Live DVD, maak het goed in het Theater en geef ons een top bezetting!

  Fred | Sep 1, 2008 | Reageer

 2. hoorde net dat jij alles hebt kunnen ontlopen.
  T was van mijn pa, die 80ig is, en zijn boot net verkocht heeft, nadien internet, aan ging schaffen.
  Nu barstte ik in tranen uit omdat je de vlucht niet hebt genomen. Aan de andere kant was ik al niet blij met de k 3 moslima meiden, die verongelukken.
  En zo blij, dat mijn tranen gingen puilen, met een soort van honden gejank.
  Nu nog alleen maar aan het snotteren, dat jij, je instinct (door volgen) op de goede plaats hebt. Zo gemeen tegenover mensen die het niet kunnen zien.
  Ben geen fan van je, maar je aanwezigheid geeft een balans.
  SL

  sl stoel | Feb 25, 2009 | Reageer

Reageer hierop