Archive for maart, 2009

Henk Westbroek: Theatervoorstelling – Lochem »

Op 28 maart 2009 speelt Henk Westbroek zijn theatervoorstelling ‘Wat is waar’ in de Schouwburg Lochem te Lochem. Deze voorstelling start om 20.00. Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Henk Westbroek: Theatervoorstelling – Cuijk »

Op 20 maart 2009 speelt Henk Westbroek zijn theatervoorstelling ‘Wat is waar’ in de Schouwburg Cuijk te Cuijk. Deze voorstelling start om 20.15. Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Ook Ruud de Wild ‘vriend’ van Het Goede Doel in Ahoy »

Dj Ruud de Wild van radiozender Q-Music gaat een liedje zingen met Het Goede Doel. De presentator werd maandag in zijn ochtendshow door Henk Westbroek gevraagd om tijdens het concert op 11 april in Ahoy het podium te beklimmen en hij hapte toe. Welk nummer de radio-dj gaat vertolken blijft een verrassing, maar duidelijk is […]

Lees dit artikel

Henk Westbroek maakt de 10 jaar vol bij RTV Utrecht. »

Wekelijks presenteert Henk op de regionale zender RTV Utrecht het leuke  tv-programma ‘Westbroek’. In dit programma reist hij met een speciaal thema door de provincie Utrecht trekt. Vandaag laat de zender weten dat Henk zijn contract met drie jaar verlengd heeft. Westbroek staat al sinds 2002 onder contract bij de zender en maakt hiermee de […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel: Hellendoorn »

Op zaterdag 7 maart treden Henk en Henk op tijdens een clubavond in De Lantaarn te Hellendoorn (Schapenmarkt 13 – Hellendoorn). Dit optreden begint om 22.00. Meer informatie op www.de-lantaarn.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel