Archive for april, 2009

Henk Westbroek: Theatervoorstelling – Maarssen »

Op 18 april 2009 speelt Henk Westbroek zijn theatervoorstelling ‘Wat is waar’ in het Pim Jacobs Theater te Maarssen. Deze voorstelling start om 20.15. Ga je naar deze voorstelling of ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Weg van Utrecht »

Herman van Veen, Spinvis, Henk Temming en Henk Westbroek hebben  een nieuwe single uitgebracht:  “Weg van Utrecht”.

Lees dit artikel

Het Goede Doel in Ahoy »

Afgelopen zaterdag speelde Het Goede Doel in Ahoy in Rotterdam. Lees hier en hier de vele reacties op deze site. Fok.nl publiceerde een fotoreportage (+ vervolg). We zijn benieuwd naar andere reacties en recensies! Er werd al verklapt dat er een vervolg op het album Gekkenwerk komt en de komende maanden wordt er nog genoeg […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel & Vrienden: Ahoy’ Rotterdam »

Op 11 april 2009 geeft Het Goede Doel in Ahoy een 3 uur durende spectaculaire show met alle hits, vrienden en gekkenwerk.  Kaarten zijn vanaf € 30,00 verkrijgbaar via http://www.ticketpoint.nl. Het concert in Ahoy gaat weer een groot feest worden, niet alleen al hun eigen hits dragen hier aan bij maar ook die van hun […]

Lees dit artikel

Henk Westbroek: Theatervoorstelling – Oosterhout »

Op 9 april 2009 speelt Henk Westbroek zijn theatervoorstelling ‘Wat is waar’ in Theater de Bussel te Oosterhout. Deze voorstelling start om 20.15. Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel te gast bij RTL Vandaag »

Zaterdag treedt Het Goede Doel op in Ahoy en ter promotie verschijnen Henk en Henk deze week in een aantal televisieprogramma’s. Vandaag waren de heren te gast in het programma RTL Vandaag. Er werd gesproken over het verleden, de toekomst en Viafrica. Bekijk de uitzending terug.

Lees dit artikel