Archive for augustus, 2009

Het Goede Doel / Henk en Henk: Vessem »

Op zaterdag 29 augustus 2009 treden Henk en Henk op tijdens het Rietfestival in Vessem (locatie: Kuilenhurk 28 in Vessem). Dit optreden begint om 22.00. Meer informatie op www.rietfestival.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Lieshout »

Op zaterdag 29 augustus 2009 treden Henk en Henk op op het Bavaria Terrein in Lieshout (locatie: De Stater 1 in Lieshout). Dit optreden begint om 14.45. Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Almkerk »

Op zaterdag 22 augustus 2009 treden Henk en Henk op in De SOOS in Almkerk  (locatie: Dirk van Clevestraat in Almkerk). Dit optreden begint om 23.00. Meer informatie op www.desoos.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Hoofddorp »

Op donderdag 20 augustus 2009 treden Henk en Henk op tijdens het Meerlive Festival in Hoofddorp (locatie: Burgemeester van Wilgenplein in Hoofdddorp). Dit optreden begint om 23.00.Meer informatie op www.meerlive.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Woerdense Vakantieweek »

Op zaterdag 15 augustus 2009 treden Henk en Henk op tijdens de Woerdense Vakantieweek (locatie: Oostsingel 18 – Woerden). Dit optreden begint om 22.30. Meer informatie op www.vakantieweek.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

KX Allstars voor het noodlijdende KXradio »

Het is crisis bij KX-radio, het internetstation van Rob Stenders. Fred Siebelink kwam met het idee om een singel op te nemen, waarna Ed Sruijlaart en Lana Wolf hebben dit idee verder uitgewerkt hebben. Het doel is om geld in te zamelen voor KXradio. Allemaal een grote grap natuurlijk, maar wel een grap waar heel […]

Lees dit artikel