Archive for september, 2009

Het Goede Doel: Curacao »

Eind september en begin oktober zal Het Goede Doel twee optredens op de Nederlandse Antillen verzorgen. Het eerste optreden zal plaatsvinden op zaterdag 26 september op het strand bij Cabana Beach op Curaçao en het tweede op vrijdag 2 oktober op het strand van Plaza Resort Bonaire.

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Cabauw »

Op zondag 20 september 2009 treden Henk en Henk op tijdens Pluspop in Cabauw (locatie: Cabauwsekade 42 in Cabauw). Dit optreden begint om 18.00. Meer informatie op www.pluspop.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Het Goede Doel op Bonaire en Curacao »

Eind september en begin oktober zal Het Goede Doel twee optredens op de Nederlandse Antillen verzorgen. Het eerste optreden zal plaatsvinden op zaterdag 26 september op het strand bij Cabana Beach op Curaçao en het tweede op vrijdag 2 oktober op het strand van Plaza Resort Bonaire. Op verzoek van deejay Ron Gijzen (van de […]

Lees dit artikel

Het Goede Doel / Henk en Henk: Bemmel »

Op zaterdag 5 september 2009 treden Henk en Henk in het Plantion in Bemmel (locatie: Veilingweg 16 in Bemmel). Dit optreden begint om 21.00. Meer informatie op www.plantion.nl Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel

Henk Westbroek solo – Stadsfeest Doetinchem »

Op zaterdag 5 september 2009 treedt Henk Westbroek op het Stadsfeest Doetinchem in Doetinchem (locatie: Simonsplein – Doetinchem). Dit optreden begint om 23.45. Meer informatie op www.stadsfeestdoetinchem.nl Ga je naar deze voorstelling of ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

Lees dit artikel