Het Goede Doel op Bonaire en Curacao

Eind september en begin oktober zal Het Goede Doel twee optredens op de Nederlandse Antillen verzorgen. Het eerste optreden zal plaatsvinden op zaterdag 26 september op het strand bij Cabana Beach op Curaçao en het tweede op vrijdag 2 oktober op het strand van Plaza Resort Bonaire.

Op verzoek van deejay Ron Gijzen (van de Boneriaanse muziekzender Mega Hit FM), die in april dit jaar de band in Ahoi zag optreden, komt Het Goede Doel nu voor twee concerten naar de Antillen. Het beloven twee bijzondere avonden te worden. Henk en Henk komen met de bandleden die ook in Nederland de sterren van de hemel speelden, waaronder Joost Vergoossen op gitaar en Peter Hermesdorf op saxafoon.

De optredens van het Goede Doel worden mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Amstel Bright en door ArkeFly, Budget, Fun Miles, Plaza Resort Bonaire, Kontiki Beach Resort, Cabana Beach Club en Mega Hit FM. De aanvang is om half acht ‘s avonds. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Albert Hein, Bruna, Mensing’s Kaminada, Marinebasis Parera en Cabana Beach en kosten fl. 45 (fl. 55 aan de deur). Tickets kunnen ook met Fun Miles worden aangeschaft en (alleen) stagiares kunnen hun kaartjes kopen tegen eengereduceerde prijs bij Wereldstage.

Bekijk de concertposter.

4 reactie(s)

 1. Heeee..

  Dat ik zeventien was en het de begintijd van de CD was mijn allereerste cd gekocht.Het was Het Goede Doel LIVE.
  Altijd lekkere muziek geweest.In de heineken music hall natuurlijk ook onwijs genoten van ze,en nu woon ik op Curacao en het kaartje heb ik natuurlijk al!! Geweldig!!!Succes Henk en Henk!!!!

  Marco | Sep 7, 2009 | Reageer

 2. Ik heb genoten van jullie optreden op Curaçao! Het was super. Bedankt en veel succes op Bonaire.

  Eddy | Sep 27, 2009 | Reageer

 3. hoi hengk ik vont het luik om met jullie
  te dansen koomen jullie nog een keertje
  naar bonarie bedankt voor de handtekening
  bedankt det jullie hier gekomen zijn
  van indy.

  Indy | Oct 3, 2009 | Reageer

 4. Hallo,

  Nog nooit zo’n leuk concert bijgewoont. Optreden was fantastisch, de sfeer op het strand buitengewoon. Geweldig genoten.
  Wie heeft er nog leuke foto’s gemaakt?
  Groetjes,

  Marcel

  Marcel | Oct 5, 2009 | Reageer

Reageer hierop