Het Goede Doel: Theatervoorstelling – Drachten

Tijdens de ‘Het Goede Doel – Gekkenwerk!’ theatertournee spelen Henk en Henk op donderdag 8 januari 2009 in Theater de Lawei te Drachten (Burg. Wuiteweg 24). Het optreden begint om 20.00, meer informatie op www.lawei.nl

Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

2 reactie(s)

  1. Ik was bij het concert in de Lawei in Drachten.
    Wat ik mis is de oude bezetting:Sander van Herk,Stephan Wienjus,Ronald Jongeneel,Hans Boosman en de achtergrondzangeressen.Het lijkt nu net of Het Goede Doel alleen nog maar bestaat uit Henk Temming en Henk Westbroek.Voor de rest een prima concert en de schilderijen die gemaakt zijn door Utrechtse kunstenaars van de Wijde Doelen mooi.Als je iets moois wil zien en horen dan moet je naar dit concert gaan.!!!

    Anne Steffen | Jan 9, 2009 | Reageer

  2. Ben er net gisteren geweest. Super gewoon, akoestiek van de zaal was prima en dan die 3dubbele toegift van de band. Vooral “alles geprobeerd” was een topper qua geluid en spel van de artiesten. Ga zo door.

    Andre Bangma | Jan 9, 2009 | Reageer

Reageer hierop