Het Goede Doel: Theatervoorstelling – Haarlem

Tijdens de ‘Het Goede Doel – Gekkenwerk!’ theatertournee spelen Henk en Henk op vrijdag 23 januari 2009 in de Philharmonie te Haarlem (Lange Begijnestraat 11). Het optreden begint om 20.15, meer informatie op www.philharmonie.nu.

Ben je bij dit optreden geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! Leuk om met anderen te delen! Mailen naar info@henkwestbroek.com kan natuurlijk ook.

4 reactie(s)

 1. Vanavond bij het concert geweest in Haarlem en we vonden het FANTASTISCH!!! Vreemd genoeg was het bij lange na niet uitverkocht, maar daar hadden de heren geen last van. Vonden het echt geweldig! Heerlijk om al die oude nummers weer te horen en de nieuwe nummers waren ook absoluut erg goed! Dus bedankt heren!

  Nicolette | Jan 24, 2009 | Reageer

 2. Was gisteren bij het concert in Haarlem,het was geweldig!!!inderdaad,vreemd dat het niet uitverkocht was!
  De stemmen van Henk en Henk zijn geweldig!en de sfeer was heel gezellig,ik hou heel erg van de humor van Henk westbroek!kortom…een super avond!!!bedankt!

  monique | Jan 24, 2009 | Reageer

 3. Een prima optreden! En inderdaad Nicolette leken de heren geen last te hebben van de lage opkomst. Misschien speelden ze juist daarom extra goed en ontspannen voor de mensen die er wel waren. Strakke band overigens. Nadruk lag op ‘Gekkenwerk’ en ‘Mooi en onverslijtbaar’ (5 nummers). Eigenlijk miste ik alleen ‘Hou van mij’ of ‘Iets van gevoel’. Als ik het goed onthouden heb, hebben ze gespeeld (chronologisch): Vriendschap/In het leven/Gijzelaar/Belgie/Eenvoud/Geboren voor het geluk/Tempo Doeloe/Sinterklaas/Ik dans dus ik besta/Zwijgen/Net zo lief gefortuneerd/Alles geprobeerd/Nooduitgang/Laat me in de waan/Naast jou/God/Emigreren/Bang/Was alles maar precies zoals het was/Gekkenwerk/Hoofdpijn/nieuw nummer (Lissabon?).
  Na afloop nog even met de heren gesproken, leuk! Ik kijk al uit naar het nieuwe werk dat dit jaar moet verschijnen.

  Max | Jan 24, 2009 | Reageer

 4. Het concert vrijdag in Haarlem vond ik geweldig! Ik vond het erg leuk om de nummers van “Gekkenwerk” live te horen en de oude nummers waren ook te gek, net of ik terug ging in de tijd en het was veel te snel voorbij!
  De band is erg goed!
  Henk & Henk, heel erg bedankt voor de leuke avond.

  Marleen | Jan 25, 2009 | Reageer

Reageer hierop