Westbroek werkt mee aan parodie op sinterklaaslied: Satanklaas

Henk Westbroek heeft meegewerkt aan een parodie op de hit ‘Sinterklaas, wie kent hem niet’. Een paar rockers uit Gelderland maakten een lied over ‘satanklaas’.
Ontdekken dat Sinterklaas ook hulpsinterklazen heeft is niet voor iedereen even makkelijk. Een paar heavy metal rockers uit Gelderland botvierden hun frustraties in een nieuwe versie van het alom bekende ‘Sinterklaas, wie kent hem niet’. De rockers kregen zelfs Henk Westbroek zo ver een deuntje mee te zingen over ‘satanklaas’.

De tekst van het harde rocknummer, dat via YouTube te beluisteren is, liegt er niet om. Het onschuldige ‘Sinterklaas, wie kent hem niet. Sinterklaas, sinterklaas en natuurlijk zwarte piet’ is tegenwoordig ‘Satanklaas, je kent hem niet. Satanklaas, satanklaas met z’n allen naar de hel’.

In het bijbehorende clipje loopt satanklaas met een drietand in plaats van een staf. Op zijn mijter staat het nummer van de duivel: 666. De zwarte pieten zijn verdwenen, de hulpjes van satanklaas zijn twee zwart-wit geschminkte rockers.

Dat de rockers van Noord Geldersch Metaal toch niet zulke harde jongens zijn blijkt uit een berichtje dat ze op Westbroeks site achterlaten. “Oprecht, enthousiast en vriendelijk zijn woorden die op Henk van toepassing zijn. Bij deze een oprecht dankjewel voor je medewerking aan deze leuke sinterklaasgrap.”

Bron: Novum

Reageer hierop