Archive for juni, 2010

Henk te gast in VI Oranje »

Henk was dinsdag te gast in de succesvolle voetbaltalkshow VI Oranje over het WK 2010. Bekijk de gehele uitzending. VI Oranje is iedere dag te zien om 17.50u en 22.30u bij RTL 7.

Lees dit artikel

Henk Westbroek solo: Zomerzinnen in Hoogeveen »

Op zaterdag 19 juni 2010 treedt Henk Westbroek op tijdens het literaire festival Zomerzinnen in Hoogeveen (locatie: Marktplein te Hoogeveen). Het optreden van Henk begint om 19.00. Meer informatie over dit festival op www.zomerzinnen.nl. Ga je naar deze voorstelling of ben je er geweest? Laat hieronder je reactie, foto’s en filmpjes achter! mailen naar info@henkwestbroek.com kan […]

Lees dit artikel

Nieuw verzamelalbum Het Goede Doel »

Nieuw verzamelalbum Het Goede Doel Henk Westbroek hoeft zich niet te vervelen. In mei bracht Het Goede Doel een nieuwe verzamel-cd “Was Alles Maar Precies Zoals Het Was”. Op de dubbel-cd staan ook persoonlijke favorieten uit het eigen oeuvre van Henk Temming en Henk Westbroek. Henk treedt regelmatig op en maakt programma’s voor RTV Utrecht.

Lees dit artikel

Het Goede Doel – Liefdewerk »

Het nieuwe album van Het Goede Doel, de opvolger van Gekkenwerk, gaat “Liefdewerk” heten. “Kunstliefde”, het samenwerkingsverband van ruim 100 kunstschilders doet het artwork van de CD.

Lees dit artikel

Ook henk volgt het WK »

“Ik heb me in huis opgesloten en kom nauwelijks buiten, ik wil geen wedstrijd missen. Tot 10 juli, dan gaan we met onze beste vrienden naar ons huis in Frankrijk om daar de finale tussen Brazilië en Nederland te zien. En op die neutrale grond zien we Oranje natuurlijk winnen.”, aldus Henk Westbroek in De […]

Lees dit artikel