Henk Westbroek gearresteerd bij tv-opnames Spanje (Nu.nl)

AMSTERDAM – Henk Westbroek is in Spanje gearresteerd tijdens de opnames van De Zomer Voorbij. Nadat hij tijdens een optreden ten val was gekomen, belandde de zanger in het ziekenhuis met een gebroken pols.

Het ziekenhuis was echter niet gediend van de cameraploeg die hem vergezelde en belde de politie.

Voor het TROS-programma De Zomer Voorbij trekken Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS door Spanje om op te treden. Verschillende bekende Nederlanders komen langs en gaan mee met de groep, onder wie Henk Westbroek.

De zanger stond woensdagavond in een sinterklaaspak op het podium toen hij een monitor over het hoofd zag. Hij kwam ten val maar het optreden ging gewoon door. Donderdagochtend had de zanger nog steeds veel last van zijn pols en hij besloot hierop naar het ziekenhuis te gaan.

Geen probleem
“We hebben bij de receptie gevraagd of we mochten filmen en dit was geen probleem”, vertelt Aloys Buys, de manager van de Volendammers, telefonisch vanuit een Spaans politiebureau.

“Maar ze hebben toch de politie op ons afgestuurd. Henk, twee cameramensen en ik zijn gearresteerd.” Ook Westbroek moest mee naar het bureau. De agenten hebben gewacht tot zijn pols in het gips was gezet.

Hilarisch
De 3JS laten via Twitter weten dat ze in ieder geval veel lol hebben gehad om de actie van Westbroek. “Met afstand de meest hilarische avond van de afgelopen vijf jaar.”
Tijdens de arrestatie is een camera in beslag genomen. Het is nog niet bekend hoeveel materiaal van De Zomer Voorbij hier nog op stond.

In de loop van donderdagmiddag zitten de Nederlanders nog vast op een politiebureau in Malaga. Waarom Westbroek in de hitte een sinterklaaspak droeg, is vooralsnog een mysterie.

Bron: http://www.nu.nl/media/2592748/henk-westbroek-gearresteerd-bij-tv-opnames-spanje.html

Reageer hierop