Nieuw clublied FC Utrecht: Altijd Vooruit

Maandenlang heeft Het Goede Doel, de succesvolle Utrechtse combinatie van Henk Temming en Henk Westbroek, gewerkt aan het nieuwe clublied van FC Utrecht. Het nummer ‘Altijd Vooruit’ wordt zondagmiddag op de Open Dag voor het eerst ten gehore gebracht. Henk en Henk zingen het lied op het grote podium. De single is deze dag te koop bij de Fanshops.

2 reactie(s)

 1. Clublied ‘Altijd Vooruit’ nu verkrijgbaar

  Het nieuwe clublied ‘Altijd Vooruit’ is voor vijf euro te koop bij de Fanshops van FC Utrecht. Het nieuwste nummer van Het Goede Doel is tevens online verkrijgbaar. De Utrechtse zangers Henk Temming en Henk Westbroek hebben lang gewerkt aan dit nieuwe clublied. Het nummer ‘Altijd Vooruit’ was zondagmiddag op de Open Dag voor het eerst te horen. De eerste reacties zijn zeer positief. “Een lekker nummer”, “het blijft hangen” en “herkenbaar voor de supporters, maar ook een herkenbaar geluid van Het Goede Doel”, zo klonken de reacties onder supporters.

  De single ‘Altijd Vooruit’ is voor vijf euro verkrijgbaar in de Fanshops. Wie niet wil wachten kan het clublied nu ook direct beluisteren. Klik hier en koop meteen het nieuwe clublied van FC Utrecht!

  http://fcutrecht.nl/nieuws/actueel/3776/clublied-altijd-vooruit-nu-verkrijgbaar

  Derk | Jul 1, 2011 | Reageer

 2. Hallo Henk,
  Leuk dat ik je heb gesproken bij de dieren-
  geneeskunde in de Uithof.

  Groeten,Ton Temming(The Caverns)

  Ton Temming | Jul 7, 2012 | Reageer

Reageer hierop