Mini-tournee door Utrechtse wijken

Henk trad de laatste 15 jaar maar 2 keer in zijn eigen stad op. Dat wordt nu in één keer goedgemaakt. Henk Westbroek zoekt dit voorjaar de Utrechtse wijken op. Met een nieuwe programma trekt Henk langs de kleine Utrechtse theaters en cultuurhuizen in 10 verschillende Utrechtse wijken.

De naam van het programma is “Utrecht in liedjes”. Alle liedjes hebben namelijk wel een connectie met Utrecht. “Zonder deze prachtige stad en haar inwoners hadden ze niet geschreven kunnen worden”, aldus Henk.

Henk treedt ook deze tournee weer op met pianist Philibert van de Bosch en gitarist Joost Vergoosen. Nieuw is tapdanseres Marieke van der Ven, die de ritmesectie voor haar rekening neemt. De première is op 19 april in ZIMIHC Theater Zuilen te Utrecht.

5 reactie(s)

 1. Afgelopen zondagmiddag met mijn moeder
  76 jr. in mijn oude lagereschool de Bouwstraat genoten van het optreden van Henk Westbroek.
  Mooie en gevoelige liedjes met leuke annekdotes. Kortom een lach en een traan. Heel bijzonder vonden wij ook de begeleiding van Marieke. Paste er goed bij,en….niet te vergeten de schaal met vocking/paardeworst echt Utrechts.Geweldig!! Nogmaals we hebben genoten.
  Groet,Tineke& Nel

  Tineke | Apr 25, 2012 | Reageer

 2. Waar kan ik de kaartverkoop voor Henk Westbroek vinden svp?

  Marion Franke | May 4, 2012 | Reageer

 3. Kaartverkoop via http://www.zimihc.nl/zimihcagenda/ticketshop.htm

  hadebe | May 4, 2012 | Reageer

 4. Vrijdag 1 juni 2012 naar opterden in de Stefanuskerk in Overvecht geweest. Een prachtige avond vol ontroering en humor.Hopelijk komt er een CD of DVD van uit. Kijk uit naar de uitzending op RTV Utrecht.
  Wanneer??
  De rythmesessie van Marieke was een openbaring en ik vond het heel leuk dat zij zich steeds verkleedde, jullie van drankjes voorzag en ons de heerlijke worst uitdeelde.
  Het weerzien met Philibert, die ik van vroeger ken, was hartverwarmend!
  Dank allemaal voor een avond waar ik heel blij van werd!
  Greetje Oosterhoff

  Greetje Oosterhoff | Jun 4, 2012 | Reageer

 5. Afgelopen vrijdag zijn wij met onze kook club naar de voorstelling geweest in Utrecht. We waren met 8 personen waarvan 2 uit Roermond komen en de rest uit Almere. Unaniem waren we blij verrast over de totale voorstelling. Wat een geweldige muzikanten en de verhalen van Henk hebben mij persoonlijk ook getroffen. Zelf heb ik een broer die het syndroom van down heeft dus het verhaal over het meisje was wel herkenbaar. Ook het verhaal over roemenië was herkenbaar al was ik het er niet helemaal mee eens. De naam van de stad in Roemenië die culturele hoofdstad is geweest is Sibiu en niet zoals Henk het uitsprak maar een kniesoor die daar op let. Al met al bedank voor de geweldige avond.

  Ton Sweegers | Jun 6, 2012 | Reageer

Reageer hierop