Na 24 jaar weer een goude plaat voor Het Goede Doel

Hoewel Henk Temming en Henk Westbroek beiden als soloartiest succes hadden, scoort het duo voor het eerst sinds 1989 weer gezamenlijk edelmetaal met een single.

Platenmaatschappij Universal Music meldt dat er van de single Alle Moeders Heten Mama tienduizend exemplaren zijn verkocht en dus goed is voor een gouden plaat.

De laatste keer dat een single van Het Goede Doel beloond werd met een dergelijke onderscheiding, was in 1989 voor de single Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken.

Dat nummer bereikte in het voorjaar van 1989 de eerste plek van de Nederlandse hitlijsten en betekende de grote doorbraak voor René Froger, die de tekst van het nummer zong. Alle Moeders Heten Mama is het enige nieuwe nummer op het verzamelalbum Was Alles Maar Precies Zoals Het Was.

2 reactie(s)

  1. Ik ik niet de zeikerd zijnde ik al ben naar het moet goudeN plaat zijn…

    John | Oct 23, 2013 | Reageer

  2. Hallo Henk, gaaf programma, volg ik via Ziggo Den Haag. Het gaat over die werkeloosheid en ik heb er veel over getypt. Er zijn nu 780.000 werkelozen, maal 1500 euro per maand is toch 11,7 miljard? Of niet? Per maand! Zo’n bezuiniginnetje van 6 of 8 miljard (per jaar) gaat dan toch niet helpen, of wel? FF terug naar die professor, die het onderwerp handig vermeed.

    mark | Nov 2, 2013 | Reageer

Reageer hierop